coreenergetics-plain_200x200.jpgBars

Minns du när du senast var fullständigt avslappnad, ompysslad och kände dig fullständigt omhändertagen och ompysslad? Eller har det gått lite för lång tid sedan du tog emot läkning, omsorg och vänlighet utan något dömande om dig och din kropp?

 

Det finns ett antal punkter på ditt huvud som omfattar och rymmer alla de tankar, idéer, övertygelser, känslor och överväganden som du har lagrat under alla livstider. Det här är tillfället för dig att släppa på allt! Varje session kan frigöra alla begränsningar för dig på just det livsområde som motsvarar varje särskild Barspunkt. Det är en fantastiskt avslappnande, vårdande och stärkande process, som löser upp begränsningar på alla områden som du är beredd att förändra!

 

Bars har hjälpt tusentals till stora förändringar i kroppen, i sina liv, med sömn, hälsa, vikt, pengar, sex, relationer, ångest, stress och så mycket mer. Som sämst kommer du att må som om du just fått den bästa massagen i ditt liv. Som bäst kan hela ditt liv med fullkomlig lätthet förändras till något större.

 

En session tar ca 75 minuter och kostar 1 100 kr. Boka tid idag!

Annette 070-665 83 17

 
stäng