Energicoaching

Föreställ dig att hela din personlighet - som innehåller dina tankar, minnen, mönster, beteenden, drömmar, osv - att allt detta finns i ditt energisystem som flödande energi. Hur du använder din energi påverkar i allra högsta grad ditt beteende och hur du mår.

 

När vi triggas och "går igång" eller går i försvar, använder vi vår energi på ett visst sätt och det är sättet vi använder energin som uttrycks i våra mönster och beteenden.

 

Känns det som du har kört fast? Upplever du att du inte kan bryta ett visst beteende?

Alla har vi energimässiga försvar - och de formades för att skydda oss från olika former av smärta och obehag när vi var barn. Försvaren kan få oss att lägga krokben för oss själva, t ex genom självsabbotage på olika sätt, och det är det som kan göra det så svårt att bryta ett visst beteende. 

 

Din kropp talar om för dig när något är fel eller ur balans i ditt liv. Om du är redo att lyssna på signalerna från din kropp (och ditt energisystem) kan du få viktiga ledtrådar till varför något inte stämmer i ditt liv. Signalerna kan visa sig som fysiska symtom i form av värk, allergier, någon sjukdom eller spänningar i kroppen, eller psykiska symtom som t ex sömnproblem, oro, depression eller olika beroenden.

 

Energicoaching ger dig insikt i hur dina beteenden ser ut, förståelse för varför du fastnar i samma mönster om och om igen och redskap för att skapa de förändringar du önskar. Energicoaching hjälper dig att få tillgång till hela din livskraft och fulla potential, att komma i kontakt med din djupare längtan och syfte samt att skapa och förverkliga det du vill i livet. 

 

Tveka inte att ringa mig på 070-665 83 17 för att se om energicoaching är något för dig!

 

 

 
stäng