Healing_tinningar_2013_058.JPGEnergiterapi

Energiterapi är en mjuk och samtidigt kraftfull behandlingsmetod som skapar balans på alla plan hos en person - fysiskt, känslomässigt, mentalt, psykiskt och själsligt.

 

Den traditionella läkaren arbetar med olika system i kroppen som t ex cirkulationssystemet, matsmältnings- och andningsapparaten, medan energiterapeuten arbetar med kroppens energisystem. Med energiterapi renas, balanseras, laddas och återställs energisystemet. Behandlingen påverkar även de fysiska organen och kroppens övriga system.

 

Fokusering sker på de obalanser som finns i kroppens energifält och som blockerar det naturliga energiflödet. Blockeringarna kan  leda till fysiska och psykiska symptom och i vissa fall även allvarlig sjukdom.

 

Energiterapi är en mycket behaglig och avslappnande metod som ger en känsla av välbefinnande och energipåfyllning.

 

​     Energiterapi är effektiv vid bl a
 • Akuta och kroniska sjukdomar
 • Skador
 • Trauman

  ​Energiterapi kan resultera i
 • Snabbare läkning av skador eller vid operation
 • Minskad smärta
 • Generellt välbefinnande

  ​Energiterapi startar en personlig process som kan ge
 • Djupare kontakt och självinsikt
 • Ökad självkänsla och personlig kraft
 • Förbättrade relationer
 • Ökad kreativitet
 • Mer glädje och livsenergi

  Annette är utbildad i 6 år på Barbara Brennan School of Healing (BBSH), ett av världens mest välrenommerade utbildningsinstitut för energiterapi.

  Läs mer om skolan här.
   Läs mer om skolans etiska riktlinjer här.

  ​Priser och villkor

  Kontakta mig för bokning eller om du har frågor
 •  

Så här tycker några klienter:

 

När jag först kom till Annette hade jag många besvär som skolmedicinen inte kunde finna något svar på, bl a led- och muselvärk, känselbortfall och halvsidesförlamning. I efterhand har jag förstått att det berodde på utbrändhet. I ett halvår blev jag slussad runt för olika utredningar men det var först hos Annette som jag upplevde att någon verkligen såg hela mig, både kropp och själ och det var också tack vare behandlingarna hos henne som jag sakta blev symtomfri. 
 
Jag tror att det är många idag som går på "sparlåga" och skulle få mer energi och livslust genom energiterapibehandling även om man inte har stora problem med sin kropp. Det som är så fantastiskt med energiterapi är att inte bara kroppen påverkas positivt utan att det också är terapi för själen! Camilla Håkansson

 

"Jag upplevde att jag "satt fast" i tillvaron och att det var dags att pröva något annat än "vanliga" terapiformer. Jag fick ett förtroende för Annette då hon höll energiterapikurserna. Jag upplever att Annette ser var problemet sitter och att behandlingen ger en väldigt bra verkan på mig. Jag tycker också om pratstunderna." Li

 
"Jag kom till Annette på grund av panikångest först och främst, men också för att komma i form psykiskt. Jag behövde hitta en annan väg än vanlig terapi, som inte fungerat så bra för mig och jag blev tipsad om Annette. Det jag sätter stort värde på hos Annette är att det inte går att lura henne och att hon är rak när hon pratar om saker som hon ser hos mig. Panikångesten har nästan helt försvunnit och om jag känner av den så är den betydligt mildare och går över mycket fortare ." Petra Huisman 

 
stäng