Vill du få EnergyTalks nyhetsbrev? Klicka här!

rod.jpg

Om du inte har tid med din hälsa idag, kommer du antagligen tvingas ta tid med din ohälsa imorgon.

Okänd

woman_chakra.jpg

Your unquestionable power rests upon your decision, your intention and your commitment.

Doreen Virtue

 

Vi finns på

Spara

 

Hastskostallet_och_nypon.jpg 

 

 

Om Annette 

Mina egna erfarenheter har övertygat mig om hur oerhört kraftfulla våra tankar, känslor och intentioner (avsikter) är. Vi kan förändra våra liv genom att bli medvetna om hur vi tänker, känner och vilka föreställningar vi har om oss själva och omvärlden.

 

När vi gör medvetna val om tankar, känslor och avsikter börjar vi använda vår energi på ett nytt sätt och då förändras våra liv - ofta på de mest fantastiska sätt! Det är detta jag brinner för att dela med mig av till andra.

 

Miljö har varit min passion under lång tid. I många år arbetade jag med den "yttre" miljön på ett återvinningsföretag i Stockholm. Med tiden skiftade min längtan till att arbeta med den "inre" miljön, först med min egen hälsa och personlig utveckling och så småningom med att hjälpa andra med att finna sin väg. 

 

Vill du göra förändringar i ditt liv men vet in riktigt i vilken riktning? Det känner jag igen!När jag i mitten av 90-talet kände en stor tomhet och meningslöshet i mitt liv så började jag söka efter "något annat" genom kurser, böcker, osv. Jag kom i kontakt med Barbara Brennans ”Helande händer” och blev helt fascinerad av energisystemet, hur vi använder vår energi och hur vi kan läka oss själva med hjälp av vårt fantastiska energisystem. Jag tillbringade bl a 6 år på Barbara Brennans School of Healing i Florida och det var det bästa jag någonsin har gjort. Det har skapat så många otroliga och fina förändringar i mitt liv!


Nu har jag sammanställt en del av den kunskap som jag tycker har varit mest värdefull för mig och den erfarenhet som jag själv har haft mest glädje och nytta av och är så glad att kunna erbjuda allt detta i mina sessioner, kurser och utbildningar!

 

Jag är utexaminerad som Energiterapeut och Energicoach från Barbara Brennan School of Healing i USA (6 års utbildning), ett av världens mest välrenommerade utbildningsinstitut för avancerade healingtekniker och läkandeprocesser, har två år Core Energetics utbildning (en kroppsorienterad psykoterapi), och har 1 års träning i Donna Edens Energy Medicine program i England, ett år Familjekonstellationer, samt är dipl. örtterapeut och kostrådgivare. Jag arbetar i dag i Stockholm med energiterapi, energicoaching, håller föreläsningar, kurser och utbildningar om energiterapi, vårt fantastiska energisystem och våra energimässiga försvar.

 

Du når mig på:

070-665 83 17


 

 

 

 

 

Spara

 
stäng