Grunderna i energiterapievihetssnacka.jpg


Anmäl dig här!


Lär dig energiterapi - ett kraftfullt sätt att arbeta med energisystemet!


Kursen bygger bl a på Barbara Brennan's healingsystem, Brennan Healing Science. Denna unika metod kombinerar hands-on healingtekniker med psykologiska och andliga processer. Energiterapi skapar balans på alla plan hos en person - fysiskt, känslomässigt, mentalt, psykiskt och själsligt.

 

Metoden består av ett helt unikt sätt att jobba med energisystemet. Du får lära dig hur du kommer i kontakt med de olika nivåerna i auran och vad de står för. Chakrorna har en fram- och en baksida och du får lära dig vilken psykologisk funktion som är knuten till varje chakra och hur de relaterar till våra liv.

 

Genom dessa redskap får du massor av information om energisystemet hos dig själv eller hos andra. Du får lära dig hur det är att vara i djup kontakt med ditt eget och andras energisystem och hur healing på detta sätt kan påverka klienten på djupet.

 

Under helgen får du dessutom lära dig:

 • grunderna i att jobba med energiterapi
 • att rena, balansera och ladda en klients chakror och aura
 • att öppna dina förmågor: dvs din förmåga att känna, se, höra och uppleva energi hos dig själv och andra
 • att läsa av auran
 • att läsa av chakrasystemet
 • vilka behov vi har på de olika nivåerna i auran
 • chakrornas psykologiska funktionerna
 • vilket sinne som tillhör vilket chakra
 • att förnimma ditt eget och andras energisystem
 • att balansera ditt eget och andras energisystem
 • att hitta blockeringar och obalanser i auran
 • och mycket mer...

 

På kursen varvas teori med övningar. Övningarna gör att du verkligen får lära dig att "känna" på energierna. Du behöver inte ha några förkunskaper. Varmt välkommen till en kurs som kan förändra ditt liv!

 

Annette Blom är utexaminerad från en 6-årig utbildning på Barbara Brennan skolan i USA och arbetar idag bl a med energiterapi och energicoaching.

 

Kursdatum:

Inget datum inplanerat

lörd 9:30 - 17, sönd 9 - 16

 

Lokal:                          

Gamla Dalarövägen 154, Stockholm, T-bana Skogskyrkogården

 

Kostnad:                      

3 750 kr. Kurskompendium och fika ingår

 

Anmälan:                     

Klicka här eller till Annette 070-665 83 17, samt genom att betala in anmälningsavgiften på 800 kr samt resterande kursavgift på 2 900 kr senast 3 veckor innan kursstart. Anmälan är bindande. Betalning kan ske via swish 123 312 0482 eller till bg 778-9670. Bekräftelsen på att din plats reserverats kommer via e-mail så snart vi registrerat din betalning för anmälningsavgiften. När du anmäler dig till kursen så godkänner du anmälningsvillkoren som du hittar här.

Sugen på fler energikurser?


Vill du utbilda dig till energiterapeut?

Läs mer om vår diplomerade 2-årsutbildning här.

 

Kostnadsfri infokväll om energiterapeututbildningen och energiterapi

Info och anmälan här!


Vem är du bortom dina försvar?

En resa genom våra energimässiga försvar

Inspirerande 3 dagarskurs om våra energimässiga försvar

Info och anmälan här!

 

Anmälan, frågor och info:                    

Annette Blom 070-665 83 17

 


 

 

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

 

Så här säger tidigare deltagare:

"Jag anmälde mig till kursen för att jag var nyfiken på energiterapi, Barbara Brennan (Barbara Brennan School of Healing och Brennan Healing Science) och Annette. Roligt att någon undervisar detta i Sverige – känns som en jordnära metod och samtidigt andlig.

Kursens upplägg var mycket bra och Annette som lärare var underbar, trygg, seende, inspirerande och oerhört kompetent. Jag tar med mig från kursen inspiration, mer nyfikenhet och glädje över att man kan jobba på det här sättet! Jag har bl a lärt mig många handfasta tips på jordning, att lära sig känna igen energier, att balansera chakrorna, mm.

Jag tycker att andra ska gå kursen för ökad självkännedom; att få syn på hur mycket vi ”gömmer” inom oss och hur man kan jobba med det.

Jag är intresserad av en fördjupning för ökad självkännedom, för bättre hälsa, men på sikt för att hjälpa andra. Känner mig nöjd, ”manglad”J och stärkt!"

Christina

 samtalmedsjalenfagel220.jpg

"Jag gick kursen för att jag ville lära mig mer om energier och dess påverkan och att kunna känna och läsa energier. Jag fick lära mig att vara medveten om min egen energi och om andras energier och att veta när ”det” är mitt eller någon annans, och vikten av att vara i sin egen energi och därmed i sin egen kraft. Jag blev också mer medveten om föreställningar som blockerar mig.

Kursen är mycket strukturerad och bra avvägd mellan teori och praktik. Annette var mycket bra – tydlig och lätt att förstå, inspirerande. Det här är något som alla har nytta av att veta då allt handlar om energi. Och det hjälper en att veta vad man ”sänder ut” och vad man ”tar emot” och vad som är gynnsamt. Jag vill lära mig mer om att känna in energier. Det var en fantastisk härlig, läkande, avslappnande och lärorik helg med underbar lärare och deltagare!"

Monisha

samtalmedsjalenfagel220.jpg

"Jag anmälde mig till helgen för att jag vill använda kunskapen i mitt yrkesliv, även nyfiken på det andliga och för min personliga utveckling. Upplägget var en bra variation mellan praktik och teori och lagom ingående på varje tema. Annette var pedagogisk, lugn och avslappnad. Jag tror att andra har nytta av att gå kursen för att lära känna sig själva, upptäcka att energi är något alla har och vad häftigt det är, och att använda energi på rätt sätt. Jag skulle vilja gå utbildningen!"

Frida

 

"Precis vad jag behövde just nu. Annette var bra och pedagogisk och materialet var väldigt intressant. Kände direkt att jag skulle gå på kursen när jag såg kursen i utskicket."

 samtalmedsjalenfagel220.jpg

"Jag tycker att Annette har varit lugn, pedagogisk, engagerad och strukturerad. Bra att du lär ut efter att allt ska vara kul och att hela tiden vara nyfiken på det nya utan att pressa fram något."

 samtalmedsjalenfagel220.jpg

"Många nya verktyg och tankesätt. Annette var mycket fokuserad och styrde upp - vill lära mig mer i framtiden!"

 samtalmedsjalenfagel220.jpg

 

"Annette är mycket ödmjuk, tydlig, pedagogisk och kunnig lärare - tack!"

 samtalmedsjalenfagel220.jpg

"Kursen har gett mig ett komplett första program att börja "hela" och testa chakran. Annette var saklig, strukturerad och håller tiden! Omväxlande teori och praktik. Jag fick hjälp att börja känna var jag har min energi vilket jag tidigare inte alls förstått innebörden av."

 samtalmedsjalenfagel220.jpg

"Jag har fått lära mig mycket om hur jag kan fylla på energi och bli en bättre healer. Ett plus till dansen - glädje och lekfullhet."

 samtalmedsjalenfagel220.jpg

"Det var många praktiska övningar, bra tydlighet och bra blandning teori/praktik."

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

 
stäng