Vem är du bortom dina försvar?
- en resa genom de energimässiga försvaren

Inget datum för kursen under 2020   Anmäl dig här!

Friends_group.jpg

 


Följ med på en spännande
resa genom vårt fantastiska energisystem och våra energimässiga försvar!
Om det fanns en nyckel till att förstå andras beteenden –

skulle du vilja ha den då?


Vill du fördjupa ditt arbete med dina klienter eller förbättra dina relationer? Vill du hjälpa dina klienter att läkas på ett djupare plan bortom samtal och den mentala nivån? Vill du förstå vad som händer energimässigt med dina klienter eller i dina relationer? Har du upplevt att någon inte är ”närvarande” energimässigt och vill förstå varför? Har du varit med om att någon suger energi från dig och vill lära dig hur du undviker det? Undrar du vad du kan göra när någon har taggarna utåt? Då är den här kursen för dig!


Du får massor av praktiska verktyg som terapeut i ditt arbete med klienter samt för din egen personliga utveckling och alla dina relationer, genom att lära dig:

  • Många användbara redskap för att nå det du vill ha i livet
  • Känna igen våra energimässiga försvarsstrukturer
  • Att öppna dina förmågor till att förnimma energi
  • Hur du läser ditt eget och andras energisystem
  • Effektiva metoder till att förbättra och förändra dina relationer privat, socialt och som terapeut
  • Att vara mer närvarande och mycket mer

                                                         

Kursen är mycket upplevelsebaserad. Den innehåller en härlig och inspirerande blandning av teori och spännande övningar. Du får många konkreta tips och redskap att ta med dig hem för att använda inom alla områden i ditt liv – i din dagliga tillvaro, i dina relationer, i ditt yrkesmässiga liv och för din personliga utveckling. Även du som inte är terapeut är varmt välkommen till kursen!

 

Du kommer att göra en djupdykning in i ditt eget energisystem där du får möta dig själv på ett helt nytt sätt. Det kommer att hjälpa dig att få mer medvetenhet och förståelse för vem du egentligen är och hur du relaterar till din omgivning och dina klienter. Med denna medvetenhet kan du göra nya val och därmed förändra både ditt liv och dina relationer.

 

Energisystemet och hur vi använder oss av det är ett fascinerande område. Hur du använder din energi påverkar din relation både till dig själv och andra. Vi kommunicerar med varandra på olika sätt – genom talet, sinnena, kroppsspråket och inte minst via energisystemet. Vårt sätt att använda energi och hur vi kommunicerar genom energisystemet påverkar våra liv på alla plan – fysiskt, psykiskt, mentalt, känslomässigt och andligt. Genom våra försvar blockerar vi energiflödet på olika sätt och det gör att vi inte har tillgång till hela vår livsenergi. Blockeringarna bildar mönster och beteenden som formar starka försvarsstrukturer vilka begränsar oss i livet. Allt detta går att ”se” i vårt energisystem.

 

På individnivå får du förståelse för hur du ”kör” din energi genom kroppen och hur det påverkar dig, på vilka sätt du blockerar energin, hur dina försvar ser ut och varför du använder dem. Du blir medveten om hur du kan tyda din egen och andras energi och hur du känner igen de olika försvaren och blockeringarna. Denna kunskap är oerhört värdefull i vårt arbete med andra människor. Du får insikter om vad som skapar försvaren och specifika verktyg att använda när du eller andra är i försvar, t ex när vi är arga, ledsna, rädda eller besvikna. Dessa verktyg bidrar till nya mer konstruktiva sätt att använda din energi. Genom att bli mer medveten om våra egna försvar kan vi välja att gå ur dem och på så sätt öppna upp för en genuin kontakt med oss själva och andra, både i privat- och yrkeslivet. Det leder i sin tur till positiva och berikande relationer på alla områden i ditt liv.

 

Med kunskap och medvetenhet om hur du läser energi kan du hjälpa dina klienter att gå djupare på ett helt nytt sätt samt att läka sig själva.

 

Annette Blom är utexaminerad som Energiterapeut och Energicoach från en 6-årig utbildning på Barbara Brennan School of Healing i USA, har 2 års Core Energetics träning (en kroppsorienterad psykoterapi välkänd i bl a Europa och USA), 1 år Familjekonstellationer, samt är dipl. örtterapeut och kostrådgivare. Hon arbetar i dag i Stockholm med energiterapi, energicoaching, örtterapi, energikost, personlig utveckling samt håller föreläsningar, kurser och utbildningar om det mänskliga energifältet och våra energimässiga försvar.

 

Datum

Inget datum för kukrsen 2020,  lör kl 9:30 – 17:00, sön kl 9:00 – 16:00

 

Plats
In the Flow, Gamla Dalarövägen 56, Stockholm, T-bana Skogskyrkogården

 

Kostnad
 
3 250 kr

 

Anmälan
Anmäl dig här eller kontakta Annette Blom 070-665 83 17. En anmälningsavgift på 600 kr betalas in för att försäkra dig om din plats på kursen till bg 778-9670.Resterande belopp, 2 050 kr, betalas senast 2 veckor innan kursstart. Anmälan är bindande.   


Så här säger tidigare kursdeltagare:

"Från kursen tar jag med mig en stor portion tacksamhet och ödmjukhet. Tacksamhet för att få delta i en grupp med så stor respekt och känsla för varandra. En grupp där alla fått delta helt utifrån sina egna förutsättningar och där alla blivit bemötta utan att bli värderade.

Jag har ökat min ”nuvaro” och är mer hel. Det blev många tårar under kursen, men det har haft en läkande effekt. Annette som kursledare är rak, enkel, öppen, tydlig med oerhört stor respekt och ödmjukhet. Ett privilegium att få gå på kurs för en ”vägvisare” av den kalibern.

ETT STORT OCH VARMT TACK! Jag är så glad för det jag fått hjälp att släppa under kursen, jordningen har definitivt ökat."

Eva

 

"Jag tar med mig mer kunskap om mig själv och andra. Mer energi, nytändning att öppna upp och börja må bra igen. Annette som lärare är fantastisk! Mycket pedagogisk och ser alla. Icke dömande. Tålmodig."
L

 

"Hela kursen känns som ett fantastiskt redskap att förstå mig själv bättre och alla andra människor också. Jag tycker att det har varit fantastiskt bra. Mastigt men ändå lugnt och gott om tid för allt och alla. Jag gillar verkligen blandningen med att lyssna, uppleva och göra. Annette, jag tycker du är fantastiskt duktig och inkännande. Du ser alla och ger alla plats och tid så man känner sig väldigt trygg. Du kan förstås allt utan och innan och det inger respekt och trygghet. Alla människor skulle gå den här kursen, tänk vad som skulle kunna hända då. Det skulle leda till mycket mer förståelse och ödmjukhet. "

A


Läs vad flera kursdeltagare tycker - klicka här!

Sugen på fler energikurser?

Grunderna i energiterapi

Info och anmälan här!


Vill du utbilda dig till energiterapeut?

Läs mer om vår diplomerade 2-årsutbildning här.

 

Kostnadsfri infokväll om energiterapeututbildningen och energiterapi

Info och anmälan här! 

Anmälan, frågor och info:                    

Annette Blom 070-665 83 17

                                                                                                                      

Call
Send SMS
Add to Skype
You'll need Skype CreditFree via Skype


 

 

 

 

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

I have decided to stick with love. Hate is too great a burden to bear.

Martin Luther King, Jr.

big_friend.jpg

 

Så här säger tidigare kursdeltagare om varför de gick kursen:


För att få en förståelse för hur de olika försvaren ser ut coh vad de kommer utav och för att jobba med mig själv och jorda mig mer för att undvika starka reaktioner och konflikter. För att du Annette är en inspiratör och den ända jag känner till som utbildar i energier.

Annika


För att få större förståelse för våra beteenden och vad energierna påverkas av. Kommer att använda kunskaperna i all mina relationer och kommer nog ha större ödmjukhet i samvaron med andra. Jag har börjat utveckla min intuition och blev lockad att förstå detta bättre. Haft en svår relation på jobbet jag ville förstå bättre för att lära av. Upplägget var fantastiskt pedagogiskt och fin struktur och bra med kompendiet också. Annette som lärare var jättebra, närvarande, personlig (bra egna exempel), varm och skapade en trygghet i gruppen. 

Jessica

 

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

 
stäng