Linus berättelse

"Efter utbildningen: "Jag får starkare effekt vid mina behandlingar än tidigare, och jag får verkligen de kunder jag behöver och som behöver mig."


Namn: Linus Hibe

Sysselsättning: Driver företaget Linus Friskvård, www.linusfriskvard.se
Genomförda kurser hos EnergyTalk: Grunderna i energiterapi  och
Diplomerad Energiterapeut

 

 

 

 

Jag kände att ”Ja, det här vill jag göra, den vill jag gå!” Jag hade studerat Craniosakral Terapi under några år, men den gick aldrig direkt in i hjärtat och händerna som energiterapi gör.

 

Jag gick introduktionskursen i energiterapi, blev eld och lågor och började genast ge denna form av healing till vänner och bekanta, och det kändes bara så himla rätt! Den här healingen passar mig som hand i handske, och så har jag aldrig känt med Reikki. Den är logisk, har en rytm som för mig är lätt at följa, kanske för att den börjar med fötterna.

 

Jag gick in i utbildningsåret med liv och lust, med intentionen att få lära mig ytterligare en dimension av energiarbete som ett komplement till mina övriga terapier, samt att få en möjlighet att utveckla mig själv och komma vidare dels med mig själv och dels med mitt förhållande.

 

Bl a var det så härligt att få en förklaring till sitt försvars-beteende! I och med detta så har jag slutat att se på mig själv som ett litet bortskämt och jobbigt barn – numera ser jag på mitt lilla barn med kärlek, det var inte hennes fel att hon blev sladdis och fick en mer kärleksfull uppfostran av pappa än de andra fick.

 

Sammanfattningsvis så har Jag lärt mig MASSOR om mig själv och mina försvar under utbildningsåret, vilket bl.a. lett till att min man och jag har fått ett bättre förhållande. Jag får starkare effekt vid mina behandlingar än tidigare, och jag får verkligen de kunder jag behöver och som behöver mig. Jag har en lång härlig väg att gå där jag kan lära mer och mer – TACK UNIVERSUM!

 

Linus

 

Spara

 
stäng