Ninas berättelse

"Genom kurserna på EnergyTalk så har jag börjat titta på mig själv, mina drömmar, önskningar och vad jag vill ha ut av livet och hur jag kan få det jag vill ha."

nina_redigerad.jpg

Det är många som blivit hjälpta av EnergyTalks kurser genom att

få effektiva verktyg för att komma förbi hinder och begränsningar

i livet och för att kunna göra nya, produktiva val både i privatlivet

och i arbetslivet.


Nina är en av dem som har gått de olika kurserna och energiterapeututbildningen hos EnergyTalk:Som de flesta människor har jag försökt hitta lyckan genom att byta jobb, byta partner, flytta, resa, hitta nya hobbyn, osv och oavsett hur glad jag blev när jag lyckades med något av detta så kände jag att något saknades i mitt liv.

 

Genom kurserna på EnergyTalk så har jag börjat titta på mig själv, mina drömmar, önskningar och vad jag vill ha ut av livet och hur jag kan få det jag vill ha. Under Annettes coaching har jag hittat och balanserat en del blockeringar som jag bar på och inte ens var medveten om. Kurserna är, för mig, som en storstädning inom mig själv: man tittar på allt man är eller tror sig vara och undrar om det är något att behålla eller befria sig ifrån. 

 

Gamla värderingar och tro som jag har haft men inte längre har behov av.  Vilka krav har jag på mig själv? Är det rimligt? Förnuftigt? Behövs alla måsten eller går jag i gamla spår av gammal vana?

 

Annette är en väldigt trygg och professionell lärare som jag känner mig väldigt bekväm med.  Jag tror inte att min resa tar slut med energiterapeututbildningen som jag nu går på, men jag har fått en ny bild av vem jag är, vad jag vill ha och hur jag når dit. Jag är mycket nöjd med vad jag har fått ut av utbildningen hittills och rekommenderar den varmt.

 

Nina, konsult

 
stäng