Energi parcoaching - skapa din drömrelation!

Halla_hand.jpg

Känner du frustration och irritation i din relation? Känns det som ni har kört fast?
De flesta av oss känner av irritationsmoment varje dag i stort och smått och det är helt naturligt. Problem uppstår när vi kör fast i destruktiva beteenden eller uttrycker oss på ett sätt som vår partner inte förstår eller inte kan ta in och som inte leder till några konstruktiva lösningar.

 

Energi parcoaching lär dig att förstå vad din frustration egentligen handlar om och visar hur du kan formulera dig på ett sätt som din partner kan ta till sig. Varje frustration är egentligen ett önskemål som uttrycks negativt! Hur skulle det kännas att kunna uttrycka det du känner på ett sätt som gör att din partner verkligen lyssnar på dig?

 

 

Lär dig vad både du själv och din partner omedvetet gör med er energi och hur och varför det påverkar er relation negativt. Lär dig att se och känna igen dessa osynliga mönster som finns under ytan! Få effektiva redskap för att verkligen kunna kommunicera och vara i kontakt med din partner. Få förståelse för vad som händer på energinivå och hur vi "osynligt" kommunicerar med vår energi. 

 

Energi parchoacing ger er tillsammans mycket effektiva redskap för genuin kontakt och kommunikation, som berikar och berör er relation och låter den utvecklas i den riktning ni önskar!

 

​Priser och villkor

Kontakta mig för bokning eller om ni har frågor

 

Nara.jpg

"When we know better we do better."

   Maya Angelou

 

Mote2013_051.JPG

Så här tycker Lina och David:


”Parcoachingen hos Annette har gett oss verktyg att kommunicera på ett, för oss, helt nytt sätt. Vi lyssnar bättre på varandra idag och framför allt tränar vi på att verkligen förstå och bekräfta varandras känslor. Det blir mindre kamp mellan våra egon och vi har större intention att mötas och se varandra.

Det har varit värdefullt att göra en gemensam resa och satsning på vår relation. Vi har skapat oss en gemensam bild av hur vi har haft det, hur vi har det och hur vi VILL ha det. Nu jobbar vi på att röra oss så sakteliga framåt och på att fylla glappet mellan nuläge och drömrelation.

Det har även varit viktigt att vi var och en för sig fått upp ögonen för lite av vad vi bär med oss i våra ryggsäckar och hur det påverkar våra beteenden mot varandra idag. Trots att vi känt varandra i över 13 år har vi pratat om saker och uttryckt behov som vi aldrig tidigare pratat om."

Lina och David

 
stäng