Radiant heart

Klicka här för att se övningen på youtube

 

19-137828.jpg

 

Med den här övningen får du mer energi,

mer glädje och den är mycket bra för att förebygga nedstämdhet och depression. Gör den flera gånger

om dagen vid behov och känn livsglädjen flöda!

 

 

Gör så här:

 

Du ska forma tre hjärtan på din kropp med dina händer.

 

  1. Börja vid bäckenet på kroppens framsida – Håll armarna rakt ner frampå kroppen, fingrarna nedåt. För ihop handryggarna med fingrarna nedåt och för händerna från blygdbenet och upp en bit vid bäckenet.
    
  2. För ut händerna mot sidorna av kroppen, för dem lite nedåt och för in händerna mot blygdbenet igen. Du ritar helt enkelt ett hjärta runt bäckenet med händerna. Rita hjärtat tre gånger.
    
  3. Rita ett hjärta med händerna runt magen och bröstet på samma sätt som du gjorde vid bäckenet. Rita hjärtat tre gånger.
    
  4. Rita ett hjärta runt ditt ansikte. Rita hjärtat tre gånger.

 

Gör Blixtlåset:
1.   För ihop dina fingertoppar från vardera handen och placera dem en bra bit nedanför naveln. Håll ihop all fingertoppar och "dra blixtlåset" uppför kroppen ända till underläppen och vrid om som om du låser med en nyckel.

 

2.  För händerna till baksidan av kroppen, och på samma sätt som på framsidan så för fingertopparna från rumpan upp längs ryggraden så långt upp som du når.

 

3.  Lyft händerna ovanför huvudet och för dem bakåt till skuldrorna där du fortsätter att dra upp blixtlåset, uppför nacke, bakdelen av huvudet, över hjässan och ner längs ansiktet till överläppen. Vrid om som om du låser med en nyckel.

 

Spara

 
stäng