Så här tycker tidigare elever:

 

"Jag uppskattar din närvaro, struktur och oflummighet (i utbildningen). Lycka till med nästa kull!"

​Lena


"Det som gav mig mest var min egen fördjupning i de energimässiga försvaren och känsligheten som jag märkte att jag hade på ett djupare plan och att jag litar mer på min intuition och min inre varseblivning. Det bästa med utbildningen var upplägget och dokumentationen och att allt var strukturerat och väl genomtänkt. Även den totala fokusering och närvaro som krävs när det gäller healing. Detta har fördjupat min närvaro i vardagen. Annette, jag beundrar dig som ledare, din struktur, generositet och kärlek!"

​Sonja

 

"Mycket och bra innehåll. Är supernöjd. Tyckte Annette var mycket inlyssnande och lät alla ta/få plats! Sköna och vackra lokaler med skön energi och nyttiga snacks i pauserna. Det som gett mig mest är att jag fått kontakt med 'modiga Cathryn' - tar tag i saker, skjuter inte upp. Har verktyg att bygga vidare med. Vill gå fortsättningskurs!"

​Cathryn

 

"Det bästa med utbildningen är känslan av frihet och trygghet som jag har fått. Har hittat hem och fått en ny självkänsla. Jag är så tacksam, har knappt ord att beskriva det!"

​Nina

 

"Bra blandning mellan praktiskt, teoretiskt och upplevelse. Det bästa med utbildningen var din vägledning och din kapacitet och att du gått vägen innan och vet. Det här har gett mig min resa från mörker till ljus - att återfå livet. Tacksam! Vill ha mer!"

​Cia


Läs även Linus berättelse, Sandras berättelse, Jennys berättelse 

 


 

 

 
stäng